© 2019 Bigfoot Car Detailing Centre Grimstad

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Nyhet! Airco well - AC-rens

June 4, 2019

 

99% AV MENNESKENE I EUROPA SIER AT HELSE ER BLANT DE VIKTIGSTE FAKTORENE I LIVET. HVORFOR DA IKKE BEGYNNE MED LUFTEN I BILEN?

 

 

EN NYFØDT BABY PUSTER INNTIL 45 GANGER I MINUTTET
airco well® AC-rens gir deg ren luft i bilen. Holde deg frisk ved å få klimaanlegget sjekket og rengjort minst en gang i året. Spør på ditt lokale verksted.


RENGJØR AC - ANLEGGET DITT MED TUNAP SPLASH EFFEKT
airco well® eliminerer smuss og mikrober som bygger seg opp i pollenfilterboksen og fordamperen. Med airco well®spyles bakterier bort med høytrykkstråle og alle tillhørende komponenter rengjøres grundig.

https://www.aircowell.com/no-no/
Vi kan overleve i flere uker uten mat og gå dager uten vann. Men vi kan bare leve noen minutter uten luft. Hver celle i kroppen krever en konstant tilførsel av oksygen. Vi puster inn rundt 200 ganger mer luft i vekt hver dag enn mengde mat. Derfor er ren luft så viktig for vår helse. Vi kan ikke alltid velge å puste inn ren luft, men når vi kjører kan vi det.
airco well® hjelper deg til å føle seg mer bekvem i din bil, med trygghet om at hele familien puster inn ren luft.

Hvis du kjører en time hver dag, puster du inn rundt 150.000 liter luft mens du sitter i bilen hvert år. Vanligvis går denne luften gjennom klimaanlegget. Klimaanlegget styrer temperaturen og bringer inn frisk luft utenfra. Men værforhold, kjørestil og bruk av AC-anlegget forårsaker at skitt og mikroorganismer bygges opp i AC-anlegget. Dette betyr at AC-anlegget kan gi helseproblemer. Luften i bilen er usunn lenge før det er en merkbar lukt. Det er derfor du skal vedlikeholde og rengjøre ditt klimaanlegg en gang i året.
airco well®  fjerner bakterier, sopp og andre mikroorganismer fra stedene der de formerer seg, spesielt i fordamperen og pollenfilter boksen. Mikroorganismene skylles bort ved hjelp av høyt trykk og de berørte komponentene blir grundig rengjort. Uavhengige tester har bekreftet at Tunap Spash Effekt er den mest effektive måten å holde AC-anlegget rent og derfor gi et sundt klima i bilen.

Del på Facebook
Please reload